KEK
Fillimi / Lajmet / Nuk janë përmbushur të gjitha kushtet për fillimin e konstituimit të Asociacionit të Komunave Serbe
Qeveria e Kosovës

Nuk janë përmbushur të gjitha kushtet për fillimin e konstituimit të Asociacionit të Komunave Serbe

Autoritetet në Prishtinë kanë mohuar zërat e përhapura nëpër medie  për fillimin e hartimit të statutit të Asociacionit të komunave me shumicë serbe, duke theksuar se nuk janë përmbushur të gjitha kushtet për fillimin e punës në këtë çështje. Zyrtarë të Qeverisë së Kosovës thonë se Beogradi zyrtar e ka ngadalësuar gjithë procesin e dialogut, duke zvarritur zbatimin e marrëveshjeve të arritura në Bruksel dhe kanë shprehur mosbesimin e tyre në fillimin e punës së shpejtë në hartimin e statutit të Asociacionit. Nga mesi i muajit të kaluar ka pasur njoftime se kryetarët e komunave në veri të Kosovës kanë filluar hartimin e një statuti të Asociacionit, për ta përshpejtuar siç u tha punën në krijimin e tij në Kosovë.

Kontrolloni gjithashtu

Në Ditën e Flamurit, në qytetin e Prizrenit, u inaugurua shtatorja e bronztë e Gjergj Kastriotit- Skënderbeut

Në Ditën e Flamurit, në qytetin e Prizrenit, u inaugurua shtatorja e bronztë e Gjergj Kastriotit- Skënderbeut

Në qytetin e Prizrenit, u inaugurua shtatorja e bronztë e Gjergj Kastriotit- Skënderbeut. Në Ditën ...