Nurellari: Qeveria Kurti përsëriti skenat e dhimbshme dhe poshtëruese të kthimit në kufi të qytetarëve të Shqipërisë

Analisti nga Shqipëria, Adri Nurellari ka drejtuar kritika të ashpra ndaj Qeverisë Kurti. Ai ka shkruar se Qeveria e Kosovës e udhëhequr nga Albin Kurti sot përsëriti skenat e dhimbshme dhe poshtëruese të kthimit në kufi të qytetarëve Republikës së Shqipërisë. “Qeveria e Republikës së Kosovës dje pasdite ka miratuar masat të reja shtrënguese për luftimin e Pandemisë të cilat I ka vënë zbatim menjëherë për pak orë më pas, duke mos iu lënë kohë qytetarëve që të informoheshin, të përshtateshin apo të merrnin masa që do shmangnin këtë situatë fyese të bllokimit në kufi. Partia populiste Vetëvendosja dhe lideri i saj karizmatik Kurti e ka ndërtuar karrierën opozitare duke u thirrur në bashkim kombëtar, mirëpo kur është në pushtet bën krejt të kundërtën përkundrejt bashkëkombasve. Me këtë sjellje ndaj shtetasve të Republikës së Shqipërisë dhe pjesës tjetër të kombit, Kurti nxjerr në pah hipokrizinë e tij të thellë e dëshmon se ai patriotizmin e ka përdorur vetëm si instrument elektoral” ka shkruar mes tjerash, analisti, Adri Nurellari.

Kontrolloni gjithashtu

BSPK-ja ka reaguar ndaj vendimit të ZRRE-së për shtrenjtimin e energjisë elektrike

Përfaqësuesit më të lartë të Federatave Sindikale, anëtare të BSPK-së, nesër mbajnë protesta në Prishtinë

Përfaqësuesit më të lartë të Federatave Sindikale, anëtare të Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të …