Organizohet edicioni i 17-të, i festivalit “Rapsodia shqiptare Skenderaj 2022”

Komuna e Skenderajt, drejtoria për kulturë rini e sport organizon Festivalin Folklorik gjithëkombëtar “ “Rapsodia shqiptare Skenderaj 2022”, edicioni I 17-të.  Ky manifestim organizohet në sallën e kulturës “Hasan Prishtina” në Skenderaj në datat 26 27 e 28 Nëntor 2022 duke filluar në orën 16 00.

Kontrolloni gjithashtu

RrGK publikon Raportin Analitik “Më shumë zgjedhje përmes politikave miqësore për familjen”  

RrGK reagon për neglizhimin institucional: Këshilli Prokurorial të ndërmarrë masa disiplinore ndaj prokurorëve përkatës 

Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) reagon për neglizhim institucional, mos hetim të rastit dhe …