OVL e UÇK-së, dega Deçan organizon homazhe për luftetarin dhe invalidin e UÇK-së, Nexhat Sylaj

Organizata e Veteranëve të Luftës të UÇK-së Dega Deçan, njofton opinionin publik se mbahen homazhe për luftetarin dhe invalidin e UÇK-së Nexhat Sylaj.

Të nderuara familje të dëshmorëve, invalid dhe veteran të luftës së UÇK-së , të nderuar qytetarë!
Ju njoftojmë se diten diele me 12 maj 2024 mbahen homazhe për luftëtarin dhe invalidin e UÇK-së Nexhat Sylaj.
Homazhet mbahen në orë 11:00 në Kompleksin e Varrezave të Deshmorëve në Gllogjan.
Pjesëmarrja juaj nderon gjakun e Dëshmorëve dhe luftën e drejt të UÇK-së!
Me respekt OVL-UÇK-Deçan

Kontrolloni gjithashtu

Më 16 korrik 2024,në orë 12:00, në sallën e Kuvendit të Komunës se Deçanit, përkujtohet prof. dr. Sylë Tahirsylaj

Në emër të Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan dhe në …