vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / OVL e UÇK-së, inkurajon organet e drejtësisë për vënien para përgjegjësisë të atyre që kanë shkelur ligjin
Emin Lati: Nuk janë të sakta disa të dhëna që janë transmetuar në kronikën e KTV-së për gjoja 25 veteranë të rremë

OVL e UÇK-së, inkurajon organet e drejtësisë për vënien para përgjegjësisë të atyre që kanë shkelur ligjin

OVL e UÇK-së, nëpërmjet një komunikate, inkurajon organet e drejtësisë për vënien para përgjegjësisë të gjithë ata që kanë shkelur ligjin, që kanë kryer vepra penale dhe kanë manipuluar me listat e veteranëve, por shprehet është kundër fushatës së mediave dhe individëve të caktuar, që përmes rasteve individuale të njollosin të gjithë veteranët e luftës së UÇK-së. Përgjegjësia penale është individuale dhe të gjithë ata që kanë kryer vepra, duhet të përgjigjen para ligjit, pavarësisht se çfarë kategorie të qytetarëve i takojnë, thuhet në komunikatë. Kjo organizatë ka shprehur gatishmërinë që të bashkëpunojë me Prokurorinë e shtetit, për të hetuar dhe zbardhur të gjitha rastet e manipulimit me listat e veteranëve.

Kontrolloni gjithashtu

Daniel Serwer

Server: Nëse ka ndarje Kosova do të mundet të bashkohet me Shqipërinë ose me pjesën shqiptare të Maqedonisë

Daniel Serwer, profesor në Universitetin, John Hopkins në Uashington në një intervistë për Radion Evropa ...