Ovl-uçk Dega Malishevë: Ka ndërruar jetë veterani i UÇK-së Kapllan Rexhep Kastrati

Njoftim Mortor;
Të nderuar Veteran ,invalid ju njoftojmë se pasë nje semundje te rëndë ka nderrua jetë veterani i UÇK-së Kapllan Rexhep Kastrati i lindur me 25/08/1971 ne turjak komuna Malishevë .
Varrimi bëhët me datë 28.05.2024 në ora 14:00-të në varrezat e reja të fshatit Turjakë.
Ngushllime familjes dhe Bashkëluftarëve!

Kontrolloni gjithashtu

Në Prishtinë hapet ekspozita, „RIZGJIMI NË VLERAT KOMBËTARE, KOSOVA REPUBLIKË"

Në Prishtinë hapet ekspozita, „RIZGJIMI NË VLERAT KOMBËTARE, KOSOVA REPUBLIKË”

Sot më 12 qershor 2024, Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës në bashkëpunim me Drejtorinë …