leoni

Qytetarët e Prishtinës do të protestojnë para Teatrit Kombëtar në orën 12:00 kundër ndotjes së ajrit

Papa Françesku i ka bërë thirrje botës që të mos përdorë lëndë djegëse të papërpunuara

Papa Françesku i ka bërë thirrje shteteve anekënd botës që të mos përdorin lëndë djegëse të papërpunuara dhe të kujdesën më shumë për ruajtjen e mjedisit. Gjatë samitit që po mbahet në Dubai, ku për shkak të gjendjes shëndetësore ai nuk mundi të jetë i pranishëm fizikisht, gjatë adresimit nga distanca ai kërkoi që t’iu falen borxhet vendeve të varfra, të goditura prej ndryshimeve klimatike. Pjesëmarrësit në takim ndan shqetësimin e përbashkët që tanimë ambienti është dëmtuar teje mase nga shfrytëzimi tepër i madh i resurseve të tokës dhe dëmtimin e saj. Liderët pjesëmarrës në këtë samit kanë thënë se duhet ta përdorin këtë takim të nivelit më të lart për të vendosur për të ardhmen e thëngjillit, naftës dhe gazit, burimeve kryesore që nxitin ngrohjen e planetit.

Kontrolloni gjithashtu

Xhavit Haliti

Xhavit Haliti: Albin Kurti mendon që zgjedhjet të mbahen në korrik, për shkak të ardhjes së emigrantëve nga Diaspora

Deputeti i PDK-së, Xhavit Haliti, gjatë një debati televiziv ka deklaruar se kryeministri Albin Kurti …