Vazhdon të rritet numri i të infektuarve me Covid-19 vetëm sot janë konfirmuar 888 raste të reja

Paralajmërohet se situata shëndetësore në Kosovës mund të përkeqësohet nga pandemia

Ndonëse krahasuar me rajonin, situata e pandemisë në vendit tonë është dukshëm më e mirë, është paralajmëruar se mund të përkeqësohet në të ardhmen. Infektologu Ilir Tolaj dhe ish-ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj kanë tërhequr vërejtjen se vendet e rajonit janë duke u përball me një valë të re të pandemisë dhe ajo mund ta godet edhe Kosovën andaj nuk duhet të jemi komod. Ish ministri i Shëndetisë, Armend Zemaj ka thënë se në rrethana të tilla, Ministria e Shëndetësisë nuk duhet të udhëhiqet me ushtrues detyre por të jetë mirë e përgatitur për tu ballafaquar me situatën nëse ajo përkeqësohet nga vala e re e pandemisë.

Kontrolloni gjithashtu

Rexhep Selimi

Mbrojtja e Rexhep Selimit, ka kërkuar lirimin e tij nga paraburgimi deri në 30 ditë para fillimit të gjykimit

Në përgjigje ndaj kërkesës së Zyrës së Prokurorit të Gjykatës Speciale, avokati i  Rexhep Selimit, …