Fillimi / Lajmet / Pas një sëmundje të gjatë dhe të rëndë, ka vdekur Mustafë Avdull Shamolli, veteran i luftës së UÇK-së nga fshati Shalë
Pas një sëmundje të gjatë dhe të rëndë, ka vdekur Mustafë Avdull Shamolli, veteran i luftës së UÇK-së nga fshati Shalë

Pas një sëmundje të gjatë dhe të rëndë, ka vdekur Mustafë Avdull Shamolli, veteran i luftës së UÇK-së nga fshati Shalë

Pas një sëmundje të gjatë dhe të rëndë,  ka vdekur Mustafë Avdull Shamolli, veteran i luftës së UÇK-së nga fshati Shalë, (ish-Sedllar) i Drenicës. Luftëtari i lirisë, Mustafë Shamolli ka marrë pjesë në hapjen dhe mbarëvajtjen e kuzhinave për luftëtarët e lirisë dhe për popullatën e zhvendosur gjatë kohës së luftës. Varrimi i trupit të të ndjerit bëhet sot në orën 16.oo, në varrezat e lagjes Shamolli, në fshatin Shalë.

 

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Rritja e infektimeve dhe rasteve të vdekjes nga virusi korona ishte e befasishme dhe e paparashikuar

Kryeministri, Kurti, pranon ta përfaqësojë kosovën me fusnotë, në takim me Këshillin e Stabilizim-Asociimit mes BE-së e Kosovës

Kryeministri, Albin  Kurti ka pranuar ta  përfaqësojë Kosovën me fusnotë në takimin e Këshillit të ...