PDK

PDK-ja iu ka kundërpërgjigjur Vetëvendosjes pas videos së dytë “çka ka çka s’ka” me replikën, “Çka ka Albini – kallëzon Martini

PDK-ja iu ka  kundërpërgjigjur Vetëvendosjes pas videos së dytë, titulluar  “çka ka, çka s’ka”. Ajo në analogji përgjigjet:  “Çka ka Albini – kallëzon Martini”. Në këtë kundërpërgjigje  thuhet se Historia e aferës milionëshe e ambasadorit të Kosovës në Kroaci, Martin Berishaj, akuzat e ngritura ndaj tij, mbrojtja e pakuptueshme dhe e dyshimtë nga krerët institucionalë, lidhja me Kryeministrin Kurti dhe financimin e fushatës së Lëvizjes Vetëvendosje! Përkundër përpjekjeve, e vërteta nuk do të mund të fshihet”, thuhet ndër tjerash në videon e PDK-së. Kjo parti politike në mënyrë kronologjike ka treguar fillimin e skandalit e deri në raportimet e fundit që e përfshijnë, Martin Berishajn në një skandal financiar, i cili në Kosovë është duke u hetuar edhe për shmangie të tatimit. Presidenca dhe Ministria e Punëve të Jashtme kanë refuzuar ta shkarkojnë atë përkundër kërkesës së vazhdueshme të opozitës.

Kontrolloni gjithashtu

Policisa

Policia e Kosovës nuk është e kënaqur me pagat e reja, të cilat i ka caktuar Qeveria

Pavarësisht se Qeveria e Kosovës njoftoi se, përmes Ligjit të ri për pagat në sektorin …