MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Përfaqësues nga ambasadat e Quint nderuan ata që u masakruan në Reçak dhe në masakrat e tjera në Kosovë
Përfaqësues nga ambasadat e Quint nderuan ata që u masakruan në Reçak dhe të gjitha masakrat e tjera në Kosovë

Përfaqësues nga ambasadat e Quint nderuan ata që u masakruan në Reçak dhe në masakrat e tjera në Kosovë

Zëvendës shefi i Misionit të Ambasasdës së SHBA-ve në Kosovë Nick Giacobbe dhe  dy dekada më parë.  Nga deklarata jonë e përbashkët: “Le të nderojmë kujtimin e atyre që u humbën duke punuar së bashku për të ndërtuar një të ardhme paqeje, drejtësisë dhe begati për fëmijët dhe nipërit tanë”, thuhet në deklaratën e ambasadës amerikane.

Kontrolloni gjithashtu

Albulena Haxhiu e ripërserit qëndrimin e Lëvizjes Vetëvendosje se nuk do të heq dorë nga pozita kryetarit të Kuvendit

Albulena Haxhiu e ripërserit qëndrimin e Vetëvendosjes se nuk do të heqin dorë nga pozita kryetarit të Kuvendit

Deputetja e Vetëvendosjes, Albulena Haxhiu ka ripërsëritur qëndrimin e partisë që i takon, se nuk ...