Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Përfaqësuesit shqiptar të Kosovës Lindore takojnë Vuçiqin, kërkojnë të përfshihen në Qeverinë e re të Serbisë
Përfaqësuesit shqiptar të Kosovës Lindore takojnë Vuçiqin, kërkojnë të përfshihen në Qeverinë e re të Serbisë

Përfaqësuesit shqiptar të Kosovës Lindore takojnë Vuçiqin, kërkojnë të përfshihen në Qeverinë e re të Serbisë

Përfaqësuesit shqiptar të listës zgjedhore “Alternativa Demokratike Shqiptare-Lugina e Bashkuar”, janë takuar me presidentin serb, Aleksandar Vuçiq të martën për t’u konsultuar për përfshirjen në Qeverinë e re të Serbisë. Deputeti shqiptar në Kuvendin e Serbisë, Argjend Bajrami, përmes një postimi në profilin e tij zyrtar në rrjetin social ka treguar edhe kërkesat që kanë pasur ndaj presidentit Vuçiq për të qenë pjesë e Qeverisë së Serbisë. Për shkak të diskriminimit prej dy dekadash që politika serbe ka bërë ndaj shqiptarëve të Luginës së Preshevës, Bajrami ka bërë të ditur se kanë kërkuar nga Vuçiq, që Ministria e Pushtetit Lokal t’iu takojë shqiptarëve, po ashtu kanë kërkuar që të kenë edhe zëvendësministër të ekonomisë, sekretar shtetëror në Ministrinë e Arsimit si dhe Kryetarin e Trupit Koordinues,

Kontrolloni gjithashtu

Veliu: Të gjithë policët të kompensohen dhe stimulohen për punën dhe angazhimin e tyre gjatë kësaj periudhe

Veliu: Të gjithë policët të kompensohen dhe stimulohen për punën dhe angazhimin e tyre gjatë kësaj periudhe

Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu ka theksuar përkrahjen e fuqishme ...