Përkujtohet dëshmorët, Nesimi Elshani, Agron Fetahu, Halim Hoti dhe Hilmi Krasniqi

Përkujtohen dëshmorët, Nesimi Elshani, Agron Fetahu, Halim Hoti dhe Hilmi Krasniqi

Me rastin e manifestimit tradicional kulturor e përkujtimor ‘’Flaka e Janarit’’ 2022, drejtoria për kulturë, rini e sport e komunës së Rahovecit dhe OVL e UÇK-së, dega në Rahovec, me 27 janar 2022 ditë e enjte organizojnë homazhe dhe aktivitete në nderim të Dëshmorëve të kombit: Nesimi Elshani, Agron Fetahu, Halim Hoti dhe Hilmi Krasniqi, të rënë në Brestoc më 27 janar 1990.

Duke filluar në orën 09:00 në Celinë

Në orën: 09:20 në Krushë të Madhe,

Në orën: 09:30 në Nagavc,

Në orën:  09:40 në Hoqë të Vogël dhe në

Në orën:  10:00 në Brestoc te vendi i rënies

Në orën: 11:00 në Rahovec në sallën e kuvendit komunal mbahet manifestimi përkujtimor.

Lavdi dëshmorëve të rënë në Brestoc, lavdi gjithë dëshmorëve të kombit! Është shkruar në njoftim nga Kryetari i fshatit Krushë e Madhe, Selami Hoti

Kontrolloni gjithashtu

AKP

Bordi i AKP-së miratoi listën me shfrytëzues të tokave të ndërmarrjes së re, “Agrokosova”

Bordi i Drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhje ku diskutoi në lidhje me …