Limak Kosovo
Fillimi / Opinione / Peticioni – Mos na helmoni! – kundër deponisë së hirit të Korporatës Energjetike të Kosovës
Peticioni - Mos na helmoni! - kundër deponisë së hirit të Korporatës Energjetike të Kosovës

Peticioni – Mos na helmoni! – kundër deponisë së hirit të Korporatës Energjetike të Kosovës

Ashtu sic tanimë besoj jeni të informuar, ka 2 javë prej se kemi filluar Peticionin – Mos na helmoni! – kundër deponisë së hirit të Korporatës Energjetike të Kosovës. Niveli i pH-së në këtë liqen, por edhe mungesa e një sërë masash mbrojtëse, rrezikon jetën e njerzve, kafshëve dhe ambientit në përgjithësi.

Deri tani ky peticion ka mbledhur 350 nënshkrime individuale dhe ka marrë përkrahjen e 32 Organizatave jo-qeveritare(emrat e tyre gjeni bashkangjitur në email).

 

 

Nëpërmjet këtij emaili ju njoftojmë se me  27 Maj 2020  nga ora 13:00, do të dorëzojmë peticionin tek Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit.

 

Emri OJQ Nr regjistrimit Perfaqesuesi zyrtar
EcoZ 5116068-1 Egzona Shala
CBDC 5200090-4 Halil Kaja
Shoqata e Intelektualeve te Pavarur Decan 5100259-8 Adem Lushaj
Rrjeti i Grave te Kosoves 5102267-0 Igballe Rogova
Ta Pastrojme Kosoven 5117307-4 Luan Hasanaj
OJQ Gjeomjedisi 5113828-7 Vehbi  Goxhuli
Qendra Kosovare per Vete-Perkrahje 5110349-1 Valon Ismaili
Qendra e Gruas Liria Gjilan 600153729 Nazife Jonuzi
SHPG HAREJA RAHOVEC 5100480-9 Adelina Paqarizi
OJQ ZANA 5101261-5 Tahire Gashi
Grupi per Studime Jurdike dhe Politike 5110959-7 Arberesha Loxha
OJQ KONSUMATORI 5113965-8 Selatin Kaçaniku
EC Ma Ndryshe 5110822-1 Valon Xhabali
Organizata COHU! 5200131-5 Arton Demhasaj
Women’s Association Aureola 5100071-4 Sanije Grajcevci
Prishtina Institute for International Economic Studies 5400008-1 Ramë Hajraj
GUIDEKS – Asociacioni i guidave turistike te Kosoves 5117591-3 Enes Toska
BIONATYRA 601818480 Zymrije Salihu
Instituti per Zhvillimin e Politkave Sociale 5200448-9 Vebi Mujku
Lets Do It Peja 5115094-5 Urim Xharavina
Roma in Action 5116560-8 Emrah Cermjani
OJQ,,VISION 02″ 5110701-2 Regjë Mulaj
Junior Chamber International Prizren 5117398-8 Berzat Berzati / Drejtor Ekzekutiv
Multiethnic Culture of Kosovo 600664826 Ridvan Gashi
Shoqata e Psikologeve Malisheve 5113071-5 Eshref Zogaj
SHPSR ”Ibri” Mitrovice 2253002 Arif Kadriu
Mitrovica Guide 5115479-7 Kushtrim Hoti
Qendra Rinore Obiliq 5113570-9 Zelushe Kelmendi
Organizata Kosovare per Talent dhe Arsim – TOKA 5200286-9 Jehona Gjurgjeala
EcoKosWomen 5117977-3 Magbule Hyseni /Flutra Bektashi
Sustainability Leadership Kosova 51174119 Indira Kartallozi
NGO ECOPANA 5155489-4 Fabien Techene

 

Kontrolloni gjithashtu

Sadik Halitjaha

Sadik Halitjaha: 3 korriku i vitit 1998, shënon datën e Betejës së parë në zonën e Therandës, ish-Suharekë

3 korriku data e Betejës së parë në Therandë! Rreth orës 17 u përballen forcat ...