KEK
Fillimi / Opinione / Petrit Dibrani: Koha për bashkim, jo për ndarje dhe linçim….
Petrit Dibrani

Petrit Dibrani: Koha për bashkim, jo për ndarje dhe linçim….

Vetëm duke mbrojtur, simbolin kombëtar shqiptarë UÇK-ës, dhe Republikën dalim të fituar.

Reagimi i bashkërenduar, i tregon botës mbarë, se ne jemi të bashkuar!

OVL-ës, nuk është e ashtuquajtur!

Organizata e veteranëve të luftës, është pjesë e simboli kombëtar shqiptarë UÇK-ës.

Ata, dikur të bashkuar, rreth flamurit kuq e zi, në mbrojtje të Atdheut, të gatshëm për të dhënë, jetën për lirinë që ne sot po e shijojmë.

Gjaku i derdhur dhe gjymtyrët e dëmtuara të ushtarëve të lirisë, duhet t’na bashkojnë, jo t’na ndajnë dhe përçajnë.

Të gjitha organizatat, e dala pas luftës nga UÇK-ës janë populli, dikur të bashkuar Atdheun për ta çliruar.

Linçimet dhe fyerjet, ndajë njëri tjetrit, krijojnë ndarje dhe huti!

Nëse hapim tema rreth së shkuarës dhe të tanishmes, atëherëë do ta kuptojmë, se kemi humbur të ardhmen….

Politika, s’duhet të jetë lojë, apo biznes serioz, duhet të jetë veprimtari serioze!….

  1. Qëllimi e arsyeton mjetin!
  2. Ku janë çlirimtarët, aty dyshohet më tepër!
  3. Të jesh i ditur, nuk mjafton, dituria duhet aplikuar!
  4. Kënaqësia më e madhe në jetë, është kënaqësia e të kuptuarit!

“Bashkim dhe fuqi, jo ndarje dhe huti”

Kontrolloni gjithashtu

Petrit Dibrani

Petrit Dibrani: Mirë se erdhët zyrtarë amerikanë, në krye me Grenellin!….

Për skeptikët, “politikbërës” në Republikën e Kosovës…. Amerika s’po harron, shtetin tonë po e viziton. ...