KEK
Fillimi / Opinione / Petrit Dibrani: Paraqitja e z. Vjosa Osmani si e shenjtë tregon qartë se sa demagoge është
Petrit Dibrani: Paraqitja e z. Vjosa Osmani si e shenjtë tregon qartë se sa demagoge është

Petrit Dibrani: Paraqitja e z. Vjosa Osmani si e shenjtë tregon qartë se sa demagoge është

Zonjë e “nderuar” Osmani, mos mendoni se ne harrojmë.

Ne nuk harrojmë, po ju dëgjojmë dhe ju lexojmë!

Ju, personalisht jeni ajo që jeni rritur dhe jeni ngritur politikisht në LDK-ës dhe ju në të njejtën kohë, jeni sharë dhe jeni fyer me kolegët, zyrtarët tuaj partiak.

Jeni ju, “zonjë” që në Parlamentin e Republikës së Kosovës, publikisht jeni deklaruar, kurrë bashkë me LVV-je.

Demagogjia e juaj, po shihet shumë qartë!

Ju, i keni ofenduar rregullisht, jo vetëm rivalët e juaj politik, po edhe kolegët tuaj partiak.

Çdoherë….

Ju, vota keni fituar, çdoherëë vetëm duke ofenduar.

“Kapja e shtetit”, kapja e shtetit!

Në fjalorin e juaj politik, si duket vetëm kjo fjali ekziston.

Ç’doher, ama bash ç’doher!

SHIKU – Shiku!

Hashim Thaçi – Hashim Thaçi dhe kapja e shtetit!

Hajde tash, ata nuk janë këtu.

Vazhdo puno dhe mos u bën ( lapangjoze ) të lutem, aspak s’po t’ka hije.

Ç’doher paraqitesh në publik, ç’farë nuk je.

Ç’doher paraqitesh, sikur vetëm ju jeni pa gabime dhe jeni e vetme në skenën politike.

Ç’doher për ju, rivalët politikë e kanë kapur partinë e kanë kapur shtetin…..

Mjaft më, ju lutem!

Na keni lodhur, me sharje, fyerje dalldisje dhe kapardisje, ndaj njëri tjetrit.

Kontrolloni gjithashtu

Shkurte Fejza: Qeveria nuk ndalonte grumbullimin e mijëra pjesëmarrësve në mitingje elektorale, por ndalon dasmat

Shkurte Fejza: Qeveria nuk ndalonte grumbullimin e mijëra pjesëmarrësve në mitingje elektorale, por ndalon dasmat

Kaloi një vit pa asnjë aktivitet as dasma e as koncerte dhe mbrëmje muzikore dhe ...