Sinani ING

Aida Dërguti

Policia e Kosovës ka arrestuar deputeten e Vetëvendosjes, Aida Dërguti, e cila më pas u lirua

Policia e Kosovës ka arrestuar deputeten e Vetëvendosjes, Aida Dërguti. Në raportin e Policisë së Kosovës lidhur me arrestimin e deputetes, Dërguti thuhet: Policia e Kosovës bazuar në mandatin ligjor që ka është e obliguar në zbatimin e urdhërarresteve të ligjshme të lëshuara nga organet e drejtësisë dhe bazuar në këtë, sot me 9.2.2017 në orët e mëngjesit ka realizuar zbatimin e një urdhërarresti në zonën e përgjegjësisë së stacionit policor, në Vushtrri. Njësitet relevante policore të stacionit policor  bazuar në urdhëresë, kanë ndaluar deputeten e Vetëevdnsoesj, Aida Dërguti të cilën e kanë njoftuar mbi arsyen e ndalimit dhe bazuar në urdhëresë të njëjtën e kanë shoqëruar në Gjykatën Themelore në Prishtinë. Pas përfundimit të procedurave të marrjes në pyetje nga policia, Aida Dërguti u lirua.

Kontrolloni gjithashtu

Parlamenti i Turqisë ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Finlandës në NATO

Me 276 vota pro, Finlanda mori  më në fund miratimin zyrtar të Turqisë  për t’iu …