KEK
Fillimi / Lajmet / Procesi zgjedhor në degën e LDK-së në Mitrovicë, është ndërprerë ka njoftuar Sektori për Informim i kësaj dege
Lidhja Demokratike e Kosovës, të hënën, mbanë njëherë mbledhjen e kryesisë, pastaj të grupit parlamentar

Procesi zgjedhor në degën e LDK-së në Mitrovicë, është ndërprerë ka njoftuar Sektori për Informim i kësaj dege

Procesi zgjedhor në degën e LDK-së në Mitrovicë, është ndërprerë ka njoftuar Sektori për Informim i kësaj dege, Sipas njoftimit, shkak i ndërprerjes është bërë drejtimi dhe menaxhimi “skandaloz” nga ana drejtuesve të kuvendeve të procesit, pasi që thekson njoftimi “ata nuk ndërmorën asnjë hap për pamundësimin e përpjekjeve që të ndikohet në procesin zgjedhor, duke lejuar që pjesë e këtij procesi të bëhen edhe personat që nuk ishin anëtarë të këtyre nëndegëve dhe të atyre që nuk ishin fare anëtarë të LDK-së, por të partive tjera politike në Mitrovicë. Njoftohet po ashtu se procesi do të vazhdojë kur të merr vendim Kryesia Qendrore dhe ajo e LDK-së në Mitrovicë.

Kontrolloni gjithashtu

Haradinaj: Tentimi për të krijuar imazhin se Kosova është e mobilizuar ta pengojë drejtësinë është i gabuar

Haradinaj: Tentimi për të krijuar imazhin se Kosova është e mobilizuar ta pengojë drejtësinë është i gabuar

Kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj ka reaguar pas bastisjeve të kryera nga Policët e EULEX-it ...