Projekti i ndërtimit të rrugës “Ibrahim Mazreku” po shkon drejt finalizimit

Projekti për Malishevën  Urbane po realizohet konform planifikimeve të qeverisjes së komunës së Malishevës dhe fakti më i mirë është përfundimi që ju bë fazës së betonimit të urës në qendër të qytetit dhe Projekti i ndërtimit të rrugës “Ibrahim Mazreku” po shkon drejt finalizimit!

May be an image of curb

 

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Smajl Latifi prezentoi Qarkoren e parë buxhetore

Në ambientet e Qendrës Klinike së Mjekësisë Familjare “Fahredin Hoti” në Rahovec me fillim nga …