Fillimi / Institucionet / Publikohet Buletini Mujor Komunal për muajin mars 2020 në Rahovec

Publikohet Buletini Mujor Komunal për muajin mars 2020 në Rahovec

Komuna e Rahovecit ka nxjerr në publik buletinin informativ për muajin mars 2020, duke e mbajtur kështu të informuar qytetarin për të gjitha punët dhe zhvillimet brenda Komunës.

Buletini Mujor Komunal është i publikuar në webfaqen zyrtare të komunës së Rahovecit, si dhe arkivohet në arkivin e komunës.

Për më shumë detaje të bashkëngjitur gjeni linkun:

https://kk.rks-gov.net/rahovec/wp-content/uploads/sites/23/2020/04/Buletini-mars-2020.pdf

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi uron qytetarët me rastin e Festës së Fiter Bajramit

Kryetari i komunës së Rahovecit Smal Latifi, me rastin e Festës së Fiter Bajramit uron ...