Vladimir Putin

Putin: Rusia do të reagojë nëse SHBA furnizon Ukrainën me raketa me rreze të gjatë veprimi

Duke komentuar paralajmërimet e presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Xho Baiden për furnizimin e Ukrainës me armë me rreze të gjatë veprimi, presidenti i Rusisë, Vlladimir Putin ka paralajmëruar se Moska do të reagojë nëse SHBA furnizon Ukrainën me raketa me rreze të gjatë veprimi. Ai ka theksuar më tutje se dorëzimi i armëve të reja në Kiev synon vetëm të zvarritë konfliktin e armatosur për një kohë të gjatë. “Nëse ato furnizohen, ne do të nxjerrim përfundimet e duhura nga kjo dhe do të përdorim armët tona, nga të cilat kemi mjaftueshëm, për të goditur ato objekte që nuk i kemi goditur ende” ka theksuar presidenti i Rusisë, Vlladimir Putin për mediet ruse.

Kontrolloni gjithashtu

Bajram Begaj: Kosova dhe Serbia të kthehen sa më shpejt në tryezën e dialogut dhe në zbatimin e marrëveshjeve

Begaj: Të drejtat e njeriut janë ideal i përbashkët për të cilin luftojnë të gjithë popujt

Kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj ka vlerësuar lart dokumentin e të drejtave të njeriut dhe …