KEK
Fillimi / Lajmet / Qeveria e Kosovës do të ofrojë mbrojtjen e të gjithë personave në bazë të marrëveshjes me Shtetet e Bashkuara
Qeveria e Kosovës aprovon masat e reja kundër pandemisë të cilat hyjnë në fuqi nga data 27 shtator

Qeveria e Kosovës do të ofrojë mbrojtjen e të gjithë personave në bazë të marrëveshjes me Shtetet e Bashkuara

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbrëmshme në formë elektronike ka marrë vendim për ndryshimin dhe plotësimin e pikës 2 të vendimit të Qeverisë të datës 16.08.2021, i cili është ndryshuar dhe plotësuar me vendimin e datës 21.08.2021 për ofrimin e mbrojtjes së përkohshme dhe të menjëhershme personave të rrezikuar nga konflikti i brendshëm në Afganistan. Sipas këtij vendimi, përveç personave që janë në proces të aplikimit për Special Immigrant Visa (Vizave të Veçanta Imigruese) të Amerikës, atyre të kualifikuar nën grupin P2 (klasifikim i veçantë i përcaktuar nga Departamenti i Shtetit Amerikan si Prioriteti 2), mbrojtje të përkohshme dhe të menjëhershëm do t’i ofrohet edhe personave tjerë, në bazë të marrëveshjes me Shtetet e Bashkuara, të cilët do të zhvendosen në Amerikë apo në një shtet tjetër të tretë, përfshirë familjarët e tri këtyre grupeve.

Kontrolloni gjithashtu

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes dhe i FSK-së mori pjesë në takimin vjetor bilateral ...