MIT
kek
tv dielli
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Qeveria e Kosovës ka shfuqizuar vendimin për benificione dhe ka shkarkuar bordin e ndërmarrjes publike Telekomi
Qeveria e Kosovës ka shfuqizuar vendimin për benificione dhe ka shkarkuar bordin e ndërmarrjes publike Telekomi

Qeveria e Kosovës ka shfuqizuar vendimin për benificione dhe ka shkarkuar bordin e ndërmarrjes publike Telekomi

Qeveria e Kosovës ka shfuqizuar vendimin e qeverive të kaluara që ka të bëjë me përfitimet e ish-zyrtarëve pas përfundimit të mandatit të tyre, Kryeministri Albin Kurti, në mbledhjen e Qeverisë, ka thënë se me këtë vendim do zvogëlohen shpenzimet e Qeverisë e cila mund t i përdorë për qëllime të caktuara dhe shumë më të nevojshme, sesa përfitimeve  pa djersë nga ata që njëherë iu ka dhënë rasti të bëhen zyrtarë dhe të marrin benificione gjatë tërë jetës.  Po kështu sot Qeveria e Kosovës ka shkarkuar bordin e ndërmarrjes publike Telekomi. Ministrja e Tregtisë dhe Ekonomisë, Rozeta Hajdari, ka thënë se kjo është domosdoshmëri. Ndërmarrja është në gjendje të rëndë ndodhet në prag të falimentimit. Konstatoj domosdoshmërinë e vendimit të menjëhershme të qeverisë i propozoj qeverisë të Shkarkohet bordi i ndërmarrjes publike Telekomit. 2. Shfuqizohet vendimi i 29 marsit 2018 dhe 11 qershor 2019 të vendimeve të qeverisë për emërimin e drejtorëve”, ka thënë ajo.

Kontrolloni gjithashtu

Ramush Haradinaj thotë se në këtë situatë më mirë do të ishte që Kosova të kishte qeveri të re se sa të shkojë në zgjedhje të reja

Haradinaj: Në këtë kohë më mirë do të ishte që Kosova të kishte qeveri të re se sa të shkojë në zgjedhje të reja

Kryetari në detyrë i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, pas takimit me kryetarin ...