MIT KS
Fillimi / Lajmet / QKMK të gjithë personat që e kanë bërë testimin për COVID-19 jo më shumë se katër ditë nuk do të vetizolohen
QKMK të gjithë personat që e kanë bërë testimin për COOVID-19 jo më shumë se katër ditë nuk do të vetizolohen

QKMK të gjithë personat që e kanë bërë testimin për COVID-19 jo më shumë se katër ditë nuk do të vetizolohen

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka sqaruar vendimin për çështjen e hyrjes në Republikën e Kosovës. Sipas këtij vendimi, të gjithë personat që hyjnë në vend dhe e kanë të kryer testin për COVID-19, jo më të vjetër se katër ditët e fundit, nuk janë të obliguar të qëndrojnë në vetizolim. Përmes një postimi në profilin zyrtar në rrjetin social, kjo qendër ka bërë me dije se në rastin kur nuk janë test, ata nënshkruajnë deklaratën për vetizolim për shtatë ditë, derisa kur ekipi mjekësor vlerëson se kanë simptoma, i japin udhëzime si të veprojnë. Përjashtim nga ky rregull bëjnë studentët të cilët vijnë në Republikën e Kosovës  për nënshtrim të provimeve, me kusht që të kthehen ne vendet e tyre të njëjtën ditë dhe ata që e shfrytëzojnë Kosovën si vend transit.

Kontrolloni gjithashtu

Yuri Kim: Ndonëse të distancuar fizikisht, amerikanët dhe shqiptarët janë afër dhe të bashkuar si gjithmonë

Yuri Kim: Ndonëse të distancuar fizikisht, amerikanët dhe shqiptarët janë afër dhe të bashkuar si gjithmonë

Ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim, ka thënë përmes një video-mesazhi në rrjetin social, ...