Airport Adem Jashari
kek
MIT
tv dielli
Fillimi / Lajmet / Radhëve të Ushtrisë së Kosovës iu bashkuan edhe 337 ushtarë të cilët kanë përfunduar me sukses trajnimin bazik
Më 27 nëntor 2019 shënohet Dita e Forcës - Ushtrisë së Kosovës. shënohet më një ceremenoni në kazermën „Adem Jashari“ në Prishtinë

Radhëve të Ushtrisë së Kosovës iu bashkuan edhe 337 ushtarë të cilët kanë përfunduar me sukses trajnimin bazik

Radhëve të Ushtrisë së Kosovës sot në Prishtinë iu bashkuan edhe 337 ushtarë të cilët kanë përfunduar ke sukses trajnimin bazik në qendrën e stërvitjeve bazë në Komandën e Doktrinës dhe Stërvitjes. Me këtë rast komandanti i Forcës së Sigurisë se Kosovës, gjenerallejtnant Rrahman Rama tha se Forca është e përkushtuar për paqe e siguri në rajon. “Jemi të përkushtuar për paqe siguri e stabilitet me të gjithë. FSK mund të ndihmojë paqen e sigurisë kudo në botë përkrah ushtarëve të NATO-s”, tha Rama. Rama tha se sot FSK po e përmbyll një vit të suksesshëm sa i përket procesit të tranzicionit. “Ne po punojmë ngushtë me partnerët tanë strategjik që Forca të jetë e trajnuar sipas standardeve të NATO-s dhe e gatshme për operacione që garantojnë paqe e stabilitet në rajon dhe me gjerë”, tha gjeneral Rama.

Kontrolloni gjithashtu

Vietnami jep shpresë për botën, shëron të gjithë personat e prekur nga koronavirusi...

Vietnami jep shpresë për botën, shëron të gjithë personat e prekur nga koronavirusi…

Autoritetet shëndetësore në Vietnam raportojnë se të gjithë pacientët që rezultuan pozitivë me koronavirus në ...