KEK
Fillimi / Lajmet / Ramush Haradinaj thotë se 100% Kosovë do të jetësohet për fëmijët e rininë, për bujkun, sportistët dhe të gjithë
Ramush Haradinaj: Familja Deliu ishte e pafajshme, por askush nuk u dënua për vrasjen e tyre

Ramush Haradinaj thotë se 100% Kosovë do të jetësohet për fëmijët e rininë, për bujkun, sportistët dhe të gjithë

Kandidati i koalicionit AAK-PSD për kryeministër, Ramush Haradinaj, ka deklaruar se 100 për qind Kosovë do të jetësohet për të gjithë qytetarët e saj për një shtet 100 për qind.“Çdo ditë pranë qytetarit, pranë njerëzve vullnetmirë e punëtorë të Kosovës. 100% Kosovë do të jetësohet për fëmijët e rininë, bujkun e tregtarin, sportistin e ndërmarrësin, për gratë dhe rolin e tyre krucial në shoqëri, për një shtet 100%”, shkruan Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi i Kosovës e miraton në parim projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Automjete

Kuvendi i Kosovës e miraton në parim projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Automjete

Kuvendi i Republikës së Kosovës e ka miratuar në parim projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin ...