Rozeta Hajdari

Rozeta Hajdari: Nuk po ngutemi për vendosjen e reciprocitetit me Serbinë, se do të kemi problem ta zbatojmë

Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Rozeta Hajdari, ka thënë se si qeveri nuk duhet të nguten për vendosjen e reciprocitetit me Serbinë, sepse është e arsyeshme që të marrin vendim aty për aty dhe të ketë problem në zbatim. Unë vetë kam kërkuar nga kryeministri që të shqyrtojmë të gjitha barrierat që i kemi me Serbinë, ka shumë barriera të reja. Ne kur marrim vendim nuk ka kthim pas, dhe nuk është e arsyeshme që të marrim vendim aty për aty dhe të kemi problem në zbatim. Kryeministri e ka thënë publikisht që kur e vendosim nuk ka kthim pas, ai e ka përmend përgatitjen e doganave dhe kjo përgatitje kërkon zbatim të mirëfilltë të masave të reciprocitetit. Nuk është mirë që Kosova të vendosë një masë të reciprocitetit ad-hoc dhe të kemi problem në zbatim, ka thënë zonja ka thënë Hajdari.

Kontrolloni gjithashtu

Fatmir Humolli

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje Fatmir Humolli, ka kritikuar Qeverinë e Kosovës, lidhur me grevën në arsim

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Fatmir Humolli është cituar të ketë deklaruar se Qeveria është …