KEK
Fillimi / Lajmet / Rreth 8 mijë policë po punojnë me orar të zgjatur në planin qeveritar për menaxhimin e pandemisë
Rreth 8 mijë policë po punojnë me orar të zgjatur në planin qeveritar për menaxhimin e pandemisë

Rreth 8 mijë policë po punojnë me orar të zgjatur në planin qeveritar për menaxhimin e pandemisë

Policia e Kosovës vazhdon të punojë me orar të zgjatur. Nga 8 orë, orari i secilit pjesëtar të Policisë është tani 12 orë në ditë, për shkak të inkuadrimit të rolit primar të Policisë në planin qeveritar për menaxhim të situatës me pandeminë. “Shumica dërrmuese e Policisë po punon me orar 12-orësh”, ka thënë zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Bajram Krasniqi. Me këtë orar ai tha se policia është duke punuar që nga fillimi i pandemisë. Numri i pjesëtarëve të uniformuar arrin shifrën rreth 8 mijë veta. “Këtë orar e kemi që nga fillimi i pandemisë, me pak ndërprerje gjatë muajit qershor, kur patë rënie të numrit të rasteve dhe u liruan pak masat”, ka thënë Krasniqi.

Kontrolloni gjithashtu

Biden i apelon amerikanët që “të dyfishojnë përpjekjet dhe të ri-angazhohen në luftën” kundër pandemisë

Biden i apelon amerikanët që “të dyfishojnë përpjekjet dhe të ri-angazhohen në luftën” kundër pandemisë

Kryetari i zgjedhur Joe Biden u bëri thirrje amerikanëve që “të dyfishojnë përpjekjet dhe të ...