Rufki Suma, Komuna e Hanit të Elezit deri tani nuk ka të prekur asnjë banor me Covid 19

Rufki Suma: Urime Pavarësia Kosovë

Urime Pavarësia Kosovë
Shqiptarë kudo që jeni, urime e me fat 15 vjetori i Pavarësisë.
Në këtë ditë feste përkujtojmë e nderojmë sakrificën e gjithë shqiptarëve përgjatë tërë historisë, për të realizuar idealin e lirisë e të pavarësisë, për të vazhduar tutje deri ne bashkimin kombëtar që ishte, është dhe do të jetë dëshirë e gjithë shqiptarëve.
Lavdi e përjetshme Dëshmorëve te Kombit, nderë e rrespekt per familjet e dëshmorëve, invalidët, luftëtarët e të gjitha luftrave çlirimtare shqiptare dhe per te gjithë ata që kontribuan ne forma te ndryshme për të ardhur deri te kjo datë e rëndësishme.
Me respekt Rufki Suma

Kontrolloni gjithashtu

Fazli Maloku: Gjykata e Tiranës, miraton kërkesën e Gjykatës Speciale duke marrë vendim për ekstradimin e Dritan D. Goxhaj për në Hagë!

Përse u mor ky vendim jo i drejtë, bile do thosha i turpshëm nga kjo …