Brickos

Kryetari Ramosaj me bashkëpunëtorë bënë homazhe në nderim të dëshmorëve të kombit, për nderë të 15 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

Kryetari i komunës së Deçanit z. Bashkim Ramosaj, së bashku me bashkëpunëtorët, bënë homazhe në nderim të dëshmorëve të kombit, për nderë të 15 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës. Ka vetëm një rrugë në të cilën ecën historia e lirisë, është rruga e gjakut të dëshmorëve të kombit që dhanë jetën dhe gjakun që populli shqiptar ta përjetësoj idealin për të cilin ata u flijuan. Dëshmorët janë nderi dhe krenaria e Atdheut, ka thënë kryetari Ramosaj me këtë rast.

Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë, monument dhe ambiente të jashtme

Kontrolloni gjithashtu

Argjend Thaçi zgjedhet kryesuesi i Komisionit për Zgjedhjen e Këshillave Lokale të fshatrave

Komisioni për Zgjedhjen e Këshillave Lokale të fshatrave në komunën e Malishevës, mbajti mbledhjen e …