Universiteti “Hasan Prishtina”

Sadik Halitjaha: ATA QË NUK E DUAN EMRIN E HASAN PRISHTINES!

ATA QË NUK E DUAN EMRIN E HASAN PRISHTINES! Ata nuk e duan Republiken as Pavarsinë e Shtetit të Kosovës! Ky takam janë klyshet e Titistve, që bashkë me pushtuesit ndanin kulaqin e pushtetit, në kohen e pushtuesit, pushtuesit mishin këta kockat!

Këta për dy shkronjat K.R. rrahnin shqiptar, ma keq e ma shumë se vet pushtuesit! I burgosnin intelektualet,studentet, nxenësit, e puntoret shqiptarë, vetem pse kerkonin liri e barazi me te tjeret në ish Jugosllavi!

Kjo mbetje, klyshet e tyre tani ndodhen gjithkundë nëper parti, parlament, e në udhëheqje e pushtet, këtyre ma shum do te ju pelqente ta emrojnë me emrin Tito Universitetin!

Kjo tentativë e perseritshme që po ndodhë është poshtersi, qmenduri e trathti kombtare ndaj vlerave kulmore Shqiptare!

Po si ka mundësi që mos të ndihej dikush krenar nga shqiptaret me Hasan Prishtinen!

Vetem ata që kanë mision anti kombëtar mund te veprojn mendojn dhe shkatrrojn dinjitetin dhe vlerat kombtare, atdhetare të popullit tonë!

Mjaft më se ka mbaru durimi për ju trathtaret, do të ju mposhtë Populli juve ore flliqësira!

 

14-maj 2024

Sadik Halitjaha

 

 

Kontrolloni gjithashtu

Rrjeti i Grave të Kosovës

Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK)[1] shpreh shqetësimin për publikimin e fundit të Kornizës së Shpenzimeve Afatmesme…

Mungesa e Konsultimeve Publike për Kornizën Afatmesme të Shpenzimeve (KASH) I nderuar Kryeministër i Republikës …