Airport Adem Jashari
MIT
tv dielli
kek
Fillimi / Opinione / Sadik Halitjaha: Radio Kosova e Lirë qëndron shumë lartë me cilësi kombëtare dhe është e pa krahasueshme me mediet e tjera
Sadik Halitjaha

Sadik Halitjaha: Radio Kosova e Lirë qëndron shumë lartë me cilësi kombëtare dhe është e pa krahasueshme me mediet e tjera

Mendoj se nuk duhet krahasuar Radio Kosova e Lirë me asnjërën nga mediet të tjera kudo ku janë  dhe jetojnë shqiptarët.  Pasi që s’kanë si të krahasohen sepse Radio Kosova e Lirë qëndron shumë lartë me cilësinë e përmbajtjen  kombëtare të programit dhe është e pa krahasueshme, madje unikate sa i përket kultivimit të vlerave kombëtare, njerëzore e humane, tërësisht kushtuar të sotmes dhe të së ardhmes. Për çdo ditë kujton dëshmoret, përcjellën  amanetet e tyre për atdheun, shëron dhembjen e familjeve të tyre. Na kujton kalendarin e ngjarjeve kombëtare  e të përgjithshme  të vlerave të çmueshme. Këtë e bënë vetëm Radio Kosova e Lirë dhe e vetmja në këtë segment. Për çudi qeveritaret, biznesmenët dhe populli e kanë lënë pa asnjë përkrahje Radio Kosova e Lirë dhe Televizionin Dielli.

Edhe pse me një stafit shumë të vogël, por me gazetarët  të pa lodhshëm duke mos u ndalur kurrë dhe në kushtet minimale, ata kanë bërë dhe po bëjnë punën më të vlefshme dhe më madhore për Atdheun.

Ju lumtë!

Kontrolloni gjithashtu

Sindikata e Pavarur e RTK-së dënon ashpër gjuhën fyese te drejtorit, Mentor Shala

SINDIKATA E PAVARUR E RTK-SË: Shkelësit më të mëdhenj të ligjshmërisë në RTK, janë ata që duhet ta mbrojnë

Sindikata ia bën me dije z.Kastrati se ligjshmëria në RTK vazhdon të jetë selektive, dhe ...