MIT KS
Fillimi / Lajmet / Serwer: Opozita politike e Kosovës me çdo kusht do që të vijë në pushtet
Daniel Serwer

Serwer: Opozita politike e Kosovës me çdo kusht do që të vijë në pushtet

Eksperti amerikan për çështjen e Ballkanit, Daniel Serwer, në një shkrim të botuar në website-in e tij ka shkruar se opozita e Kosovës dëshiron të vijë në pushtet me çdo kusht, ndërsa ka shtuar se frikësohet se mund të përfundojmë me dy skenaret më të këqija për sa i përket dialogut. Serwer shkruan se Dhomat e Specializura mund të zvarriten me vite, do ta dëmtojnë imazhin dhe funksionalitetin e Kosovës. Opozita politike e Kosovës vetëm mendon se si të vijë në pushtet me çdo kusht. Madje mund të përfundojmë me dy nga rezultatet më të këqija: ndarje pa njohje. Frikësohem nga skenarët negativë që vetëm na ofrojnë një status të ngjashëm me atë të Palestinës ose bashkim me Shqipërinë”, shkruan Serewer

Kontrolloni gjithashtu

Ministri i MPB-së Agim Veliu, vizitoi Inspektoratin Policor të Kosovës(IPK)

Ministri i MPB-së Agim Veliu, viziton Inspektoratin Policor të Kosovës, i ofron mbështetje këtij insitucioni

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, pas një vizite që ka pasur në Inspektoratin ...