Shoqata e Gastronomëve të Kosovës ka kritikuar Qeverinë për masat e reja kundër COVID-19

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës ka kritikuar Qeverinë e Kosovës ka kritikuar qeverinë për masat e reja të ndërmarra anti-covid-19. SHGK kërkon dhe inkurajon që të respektohet çdo vendim që ka për qëllim luftimin dhe parandalimin e përhapjes së infeksionit, mirëpo ka drejtuar një varg kritika ndaj Qeverisë dhe Kuvendit të Kosovës. “SHGK kërkon dhe inkurajon që të respektohet çdo vendim që ka për qëllim luftimin dhe parandalimin e përhapjes së infeksionit, mirëpo kritikon dhe thekson duke iu drejtuar institucioneve publike në përgjithësi, sidomos ngadalësisë së Kuvendit për të sjellë ligje, Qeverisë për të marrë vendime, dhe Ministrisë së Financave në veçanti, për të dhënë propozime dhe vendime adekuate dhe efikase në kohë sa më të shkurtër, pasi që ende nuk kemi një formulë ekonomike dhe politike se si duhet të dalim nga kjo gjendje duke pasur parasysh pasojat e rënda të këtyre masave” thuhet në mes tjerash në reagimin e Shoqatës së Gastronomëve të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Don Agim Qerkini: Shqiptarët janë dëshmi e tolerancës dhe mirëqenies

Famullitari katolik Don Agim Qerkini ka vizituar Bashkësinë Islame të Kosovës nga ku ka uruar …