MIT KS
Fillimi / Njoftime / Shoqata e Veteranëve të Kastriotit bënë homazhe pranë pllakës përkujtimore të dëshmorëve të UÇK-së
Shoqata e Veteranëve të Kastriotit bënë homazhe pranë pllakës përkujtimore të dëshmorëve të UÇK-së

Shoqata e Veteranëve të Kastriotit bënë homazhe pranë pllakës përkujtimore të dëshmorëve të UÇK-së

Shoqata e Veteranëve të Kastriotit ka bërë sot homazhe para pllakës përkujtimore të dëshmorëve të UÇK-së të rënë në këtë komunë, me rastin e 12-vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës. Kryetari i kësaj shoqate në Kastriot, Fehmi Mjeku, pasi ka vendosur lule pranë të rënëve në luftën e lavdishme të Kosovës, duke uruar bashkëpunim sa më të mirë për të gjithë qytetarët në këtë ditë të madhe për vendin. Një fjalë rasti ka mbajtur edhe Esat Curri, babai i dëshmorit Ferid Curri i rënë në Grabovc, i cili ka thënë se falë gjakut dhe sakrificës së madhe të dëshmorëve qytetarët sot gëzojnë të shtrenjtën liri.

Kontrolloni gjithashtu

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së sot organizon protesta në të gjitha qytetet e Kosovës

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së sot organizon protesta në të gjitha qytetet e Kosovës

Organizata e Veteranëve të Luftës organizon sot protesta në të gjitha qytetet e vendit tonë ...