Airport Adem Jashari
kek
tv dielli
MIT
Fillimi / Njoftime / Shoqata kulturore ‘Prokult’ nga Besiana ka organizuar sot takime letrare si dhe “Festivalin Kombëtar të Letërsisë dhe Ditët E Diasporës”
Shoqata kulturore ‘Prokult’ nga Besiana ka organizuar sot takime letrare si dhe “Festivalin Kombëtar të Letërsisë dhe Ditët E Diasporës”

Shoqata kulturore ‘Prokult’ nga Besiana ka organizuar sot takime letrare si dhe “Festivalin Kombëtar të Letërsisë dhe Ditët E Diasporës”

Shoqata kulturore ‘Prokult’ nga Besiana ka organizuar sot takime letrare si dhe “Festivalin Kombëtar të Letërsisë dhe Ditët E Diasporës”. Në orën 12:00 është bërë nisja në mënyrë të organizuar nga Biblioteka Kombëtare e Prishtinës me autobusin “Kaltrina Reisen” e kontraktuar nga Prokult-i. Më këtë rast është mbajtur orë letrare dedikuar diasporës, pastaj është bërë ndarja e çmimeve letrare “Çmimi i Diasporës. Në fund është mbajtur Akademi përkujtimore në një mujorin e ndarës nga jeta të poeti dhe kritikut letrar Milazim Kadriu.

Kontrolloni gjithashtu

Lahi Brahimaj: Njoftim përkujtimor për jetët e pafajshme të humbura 21 vite më parë, në Kralan

Kujtojmë sot jetët e pafajshme të humbura 21 vite më parë në Kralan. Gjenocidi serb ...