Fillimi / Institucionet / Si të kontaktoni komunën e Rahovecit

Si të kontaktoni komunën e Rahovecit

Komuna e Rahovecit i ka ftuar të gjithë qytetarë e komunës, se janë të mirëseardhur që ta vizitojnë komunën, thirrni ose dërgoni email! Si punonjës të administratës komunale, jemi të hapur që të komunikojmë me Ju nga e Hëna deri të Premten nga ora 08:00 deri 16:00, përmes qendrës së thirrjeve të komunës së Rahovecit, me numër të telefonit 0800 11 007  i cili është pa pagesë (brenda Kosovës) ose përmes e-mail: [email protected]

Ne do të mundohemi t’ju ndihmojmë të pranoni përgjigje për pyetjet që lidhen me shërbimet komunale. Nëse nuk mund t’i përgjigjemi pyetjes suaj, ju ndihmojmë që të kontaktoni me zyrtarin i cili është kompetent në komunë për të marrë përgjigje, thuhet në njoftimin e komunës së Rahovecit drejtuar qytetarëve të sajë.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti: Kërkoj nga qytetarët mirëkuptim dhe zbatim të masave të reja në luftën kundër virusit pandemik COVID-19

Komiteti Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim (KKMSH) në komunën e Vitisë, ka mbajtur takim të ...