Sondazhi i Alternativës: PDK do të dalë fituese në Skenderaj

Sondazhi i Alternativës: PDK do të dalë fituese në Skenderaj

Sondazhi i radhës i realizuar në Skenderaj, nga Qendra për Hulumtime Sociale, Ekonomike dhe Politike “Alternativa”, për zgjedhjet lokale 2021, ka nxjerr fitues kandidatin e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK).

Sipas këtij sondazhi, mbi 58% e respondentëve kanë deklaruar se do ta votojnë Fadil Nurën e PDK-së.

Pas tij renditen Bekim Jashari me 38.33% dhe Sokol Haliti me 2. 78%.

Sondazhi është realizuar me 800 respondentë të përzgjedhur në mënyrë rastësore në 11 lokacione të Skenderajit, duke përfshirë qendrën e qytetit dhe 10 fshatrat më të mëdha.

Për më shumë, shihni detajet e tjera të sondazhit:

https://alternativa-ks.com/sondazhi-i-alternatives-pdk-do-te-dale-fituese-ne-skenderaj/

Kontrolloni gjithashtu

Letra e veprimtarit, publicistit dhe çlirimtarit, Ruzhdi Jashari, me rastin e 25-vjetorit të kryerjes së misionit të luftës të Radios-Kosovën e Lirë

Përshëndetje! Pas aktivitetit ditor në Berishë, me rastin e 25 vjetorit te transmetimit të fundit, …