Përkujtohet 19 vjetori i rënies heroike të 30 dëshmorëve të kombit të rënë në Bishtazhin, Goden e Rogovë të Hasit

Sot bëhen 24 vjet nga prita serbe në fshatin Rogovë të Hasit, ku ranë disa luftëtarë të lirisë por edhe banorë të fshatit

Më 27, 28 dhe 29 janar të vitit 1999 ranë dëshmorë 21 luftëtarë të lirisë në fshatin Rogovë të Hasit, dhe disa pjesëtarë të popullatës civilë të fshatit. Po ashtu, në këto data, kujtohen edhe nëntë të rënë të tjerë në fshatin Goden dhe Bishtazhin të komunës së Gjakovës. Gjatë atyre tri ditëve kanë rënë në altarin e atdheut: Agim Zeneli, Luan Smajli, Agron e Sejdi Rama, Pren e Meme Lleshi, Agush Gjoci, Valon Gashi, Bahtjar Morina, Daut Kelmendi, Emrush Çeta, Kasim Shala, Hamdi Berisha, Gezim Ademi, Haxhi Lypjani, Gasper Karaçi, Ilir Merturi, Naim Gashi, Naim Dreshaj, Sahit Krasniqi dhe Vesel Avdyli.

Kontrolloni gjithashtu

Bashkësia Islame e Kosovës sivjet nuk do të organizojë pritje të liderëve shtetëror për shkak të epidemisë

Bashkësia Islame e Kosovës ka bërë të ditur se agjërimi i muajit të shenjtë të Ramazanit, fillon të enjten më 23 mars

Bashkësia ka përgëzuar besimtarët në Kosovë, diasporë dhe në trojet shqiptare duke u dëshiruar agjërim …