Organizohen homazhe për Dëshmorin e Kombit Reshat Ymeri, në 33 vjetorin e rënies

OVL e UCK-së, dega në Gjilan bën të ditur se do të kujtohet Dëshmori i Kombit Reshat Ymeri, në 33 vjetorin e rënies.  Me këtë rast bëhen homaxhe tek varrezat e Dëshmorëve në Gjilan me 29 janar 2023 duke filluar në orën 110 00. Reshat Ymeri ishte bashkuar më ilegalen patriotike të kohës dhe njeri ndër organizatoret e demonstratave të vitit 1990 të zhvilluara në Gjilan kundër politikës hemogjeniste të okupatorit serb. Ai ra heroikisht në krye të detyrës dhe kështu iu bashkua plejadës së heronjve të kombit që në muajin janar e bënë simbol të rezistencës e pikënisjes së lirisë.

Kontrolloni gjithashtu

Me 20 Mars në Hotel Sirius, Prishtinë mbahet Konferenca e Parë për prezantimin e Monitorimit të Strategjisë së Ujërave për Kosovën 2017-2036

Me 20 Mars 2023, e Hëne, duke filluar nga ora 10:00h në Hotel Sirius, Prishtinë …