Sot dhe nesër (12 dhe 13 gusht) në Malishevë, do të mbahet edicioni i parë i festivalit “MAL FEST”

Sot dhe nesër (12 dhe 13 gusht) në Malishevë, do të mbahet edicioni i parë i festivalit “MAL FEST”

Sot dhe nesër (12 dhe 13 gusht) do të mbahet edicioni i parë i festivalit “MAL FEST” në Malishevë, organizmin që synon të jetë tradicional dhe objektiv e ka rininë dhe mërgatën e Komunës së Malishevës, prandaj ky festival mbahet në kuadër të shënimit të “Ditëve të Diasporës” dhe të 12 Gushtit – Ditës Ndërkombëtare të Rinisë.

Festivali “MAL FEST” , fillon në ora 19:00 dhe mbahet në parkun e qytetit në Malishevë, më 12 dhe 13 Gusht 2022.

Festivali organizohet nga Komuna e Malishevës në bashkëpunim me  organizatën “Values for Better Future”.

Kontrolloni gjithashtu

Ka ndërruar jetë Haxhi Zymer (Bislim) Ademi, babai Dëshmorit te Kombit Isuf Ademi

Ka ndërruar jetë Haxhi Zymer (Bislim) Ademi, babai Dëshmorit te Kombit Isuf Ademi. Varrimi i …