Kuvendi i Kosoves

Sot në ambientet e Kuvendit të Kosovë po mbahet i ashtuquajturi “Debati shkencor për Demarkacionin”

Sot në ambientet e Kuvendit të Kosovë po mbahet,  “Debati shkencor për Demarkacionin”. Është paraparë për ta marrë pjesë në diskutim që shumë se 110 të pranishëm, të cilët kanë paraqitur kërkesa për ta marrë fjalën. I pari para të pranishmëve do të flasë kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ndërsa pas tij, ambasadori amerikan në Prishtinë, Greg Delawi.  Deputetët e opozitës kanë paralajmëruar pjesëmarrjen, ndërkohë që lëvizja vetëvendosje ka paraqitur edhe emrat e deputetëve që pritet të marrin pjesë në Debatin për demarkacionin, i cili  ishte iniciuar nga deputeti i LDK-së, Shpejtim Bulliqi.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Komunitetet janë pasuri për Kosovën, i dimë sfidat që ekzistojnë për bashkëqytetarët tonë romë, ashkali dhe egjiptianë

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon dhe përçmon opozitën për zgjedhjet e ardhshme

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon opozitën për zgjedhjet e ardhshme. …