KEK
Fillimi / Lajmet / Zyrtarët e sigurisë së Kuvendit nuk lejuan pjesëmarrjen e përfaqësuesve të komunës së Pejës, Deçanit dhe Rugovës
Gjendje para përshkallëzimit në kufirin me Malin e Zi

Zyrtarët e sigurisë së Kuvendit nuk lejuan pjesëmarrjen e përfaqësuesve të komunës së Pejës, Deçanit dhe Rugovës

Zyrtarët e sigurisë së Kuvendit të  Kosovës nuk kanë lejuar pjesëmarrjen e përfaqësuesve të komunës së Pejës, Deçanit dhe Burimit në debatin për demarkacionin e Kosovës me Malin e Zi, i cili sapo ka filluar. Kuvendi nuk ka lejuar hyrjen e tyre në objekt me arsyetimin se nuk janë të ftuar. Përfaqësuesit e tri komunave kanë thënë se ata përfaqësojnë banorët e Rugovës, Pejës e Deçanit. Ai ka thënë se këta përfaqësues kanë qenë pjesëmarrës në të gjitha komisionet për demarkacionin  e kufirit, përfshirë edhe atë ndërkombëtar.

Kontrolloni gjithashtu

Veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Nezir Çoçaj është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale

Veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Nezir Çoçaj është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale

Nezir Çoçaj është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale me seli në Hagë, lajmin ...