leoni

Sot në Prishtinë kanë arritur shumë protestues të cilët po qëndrojnë në sheshin “Skënderbeu” të Kryeqytetit

Sot në Prishtinë kanë arritur shumë protestues të cilët po qëndrojnë në sheshin “Skënderbeu” të Kryeqytetit. Rrugët dhe sheshet janë të mbushura me protestues, të cilët kanë arritur me qëllim për t’iu bashkuar protestës së Opozitës me kërkesë për mos-emërimin e Hashim Thaçit në postin e kryetarit të Kosovës. Protesta parashihet të jetë paqësore, kanë deklaruar krerët e opozitës, por krejt kjo varet nga situata e cila paraqitet të jetë e acaruar dhe mjaft e turbulluar.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri

Besnik Tahiri, konsideron se Qeveria e Kosovës gjyqësorin e konsideron një degë të veten politike

Kryetari  i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, konsideron se Qeveria e Kosovës gjyqësorin e …