leoni

Nikos Dendias: Me Turqinë nuk mund të merremi vesh, sepse ata janë arrogantë, por me Shqipërinë ia dalim

Sot në vendin tonë qëndron për vizitë ministri i Punëve të Jashtme të Greqisë, Nikos Dendias

Sot në vendin tonë qëndron për vizitë ministri i Punëve të Jashtme të Greqisë, Nikos Dendias. Gjatë qëndrimit në Prishtinë, ai do të pritet në takime nga autoritet më të larta të vendit, nga kryetarja, Vjosa Osmani, kryeministri, Albin Kurti dhe ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla. Ministria e Punëve të Jashtme të Greqisë ka njoftuar se gjatë takimeve të zhvilluara, bisedat do të përqendrohen në zhvillimet në dialogun Beograd-Prishtinë dhe perspektivën evropiane të Ballkanit Perëndimor.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Komunitetet janë pasuri për Kosovën, i dimë sfidat që ekzistojnë për bashkëqytetarët tonë romë, ashkali dhe egjiptianë

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon dhe përçmon opozitën për zgjedhjet e ardhshme

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon opozitën për zgjedhjet e ardhshme. …