Saimir Tahiri

Sot qëndron për një vizitë zyrtare në Prishtinë ministri i Punëve të Brendshme të Shqipërisë, Saimir Tahiri

Sot qëndron për një vizitë zyrtare në Prishtinë, ministri i Punëve të Brendshme të Shqipërisë, Saimir Tahiri. Ai pritet të takohet  me ministrin e Punëve të Brendshme të Kosovës, Skender Hyseni. Temë qendrore në bisedat mes tyre pritet të jenë të arriturat dhe vështirësitë e ministrive që drejtojnë si dhe rritja dhe forcimi i bashkëpunimit të këtyre ministrive në të ardhmen. Pas takimit të zhvilluar, ministri i Punëve të Brendshme të Shqipërisë, Saimir Tahiri dhe ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Skënder Hyseni do të mbajnë konferencë të përbashkët për medie.

Kontrolloni gjithashtu

Bajraktari: Për një periudhë tejet të gjatë kohore krimet e luftës kanë qenë kompetence e autoriteteve ndërkombëtare

Avokati Ardian Bajraktari ka vlerësuar se trajtimi i krimeve të luftës në përgjithësi dhe atyre …