Sot varrosen dy nxënësit e vrarë të premten në Gllogjan gjatë kthimit nga shkolla në shtëpi

Sot varrosen dy nxënësit e vrarë të premten në Gllogjan gjatë kthimit nga shkolla në shtëpi

Sot varrosen dy nxënësit e vrarë të premten në Gllogjan gjatë kthimit nga shkolla në shtëpi. Nxënësit, Genta Florim Mustafaj dhe Ledion Beqë Hamzaj u vranë nga të shtënat me armë në autobusin me të cilin po udhëtonin nga Deçani për në shtëpitë e tyre. Nga ky sulm brutal i armatosur, është vrarë edhe shoferi i autobusit dhe një person tjetër. Ende nuk dihet nga kush është bërë ky krim ndërkohë që janë duke u zhvilluar aktivitete për ndriçimin e këtij rasti dhe arrestimin e realizuesve të këtij sulmi kriminal. Sulmi gjatë të cilit u vranë tre persona është dënuar nga autoritetet më të larta të Kosovës e Shqipërisë. Varrimi i nxënësve, Ledion Beqë Hamzaj dhe Genta Florim Mustafaj do të bëhet në varrezat e fshatit Gllogjan, në ora 14.00.

Kontrolloni gjithashtu

Shaip Kamberi

Gjykata në Serbi ka vendosur të ripërsëriten zgjedhjet në Tërnoc të Bujanocit ku pritet që Shaip Kamberi të zgjidhet deputet

Shaip Kamberi është kandidati i vetëm shqiptar që ka mbetur në garë dhe ka gjasa …