MIT KS
Fillimi / Institucionet / Sportistët e rinj kaçanikas triumfojnë në garat regjionale në Ferizaj

Sportistët e rinj kaçanikas triumfojnë në garat regjionale në Ferizaj

Shkolla Fillore “Emin Duraku” në komunën e Kaçanikut mori vendin e parë në garat regjionale në Ferizaj në kategorinë e meshkujve në futsall si dhe vendin e parë në basketboll, kurse Shkolla Fillore “Jusuf Gërvalla” mori vendin e parë në futsall në kategorinë e femrave.

Fatos Vishi- Këshilltarë për Rini e Sport pranë Komunës së Kaçanikut, tha se fillimisht garat komunale janë organizuar nga Komuna e Kaçanikut-sektori për rini e sport në bashkëpunim me Shoqatën e Pedagogëve të Kulturës Fizike, kurse më pas garat regjionale janë organizuar nga Federata e Sportit Shkollor të Kosovës. Ai tha se fituesit do të përfaqësojnë regjionin në garat republikane të shtunën me 10 qershor, të cilat gara do të mbahen në Dardanë.

Kontrolloni gjithashtu

Mbahet mbledhja e rregullt e KK të Deçanit, miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore (KAB) 2021-2023

Është mbajtur mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës së Deçanit, ku për diskutim ishin ...