Kosove - Shqiperi

Takimi i përbashkët mes qeverive të Shqipërisë dhe Kosovës do të zhvillohet më 26 nëntor në Elbasan, dhe jo në Durrës

Takimi i përbashkët mes qeverive të Shqipërisë dhe Kosovës do të zhvillohet më 26 nëntor në Elbasan, dhe jo në Durrës sikur ishte  parashikuar më parë. Ministrja e Jashtme Olta Xhaçka, një muaj më parë, kshte parashikuar se mbledhja e përbashkët e dy qeverive Shqipëri-Kosovë të bëhet javën e fundit të nëntorit në Durrës. Ajo tha se në këtë mbledhje do të bëhet një rikalim i 86 marrëveshjeve të lidhura deri më tani mes dy vendeve dhe fokus në fushat e tjera të bashkëpunimit. Ministrja Olta Xhaçka tha se të ngrihet një grup pune për zbatimin e marrëveshjeve në fuqi dhe përpilimin e planeve për marrëveshjet e reja që do të bëhen në të ardhmen.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …