kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Takimi i tretë i Kryetarit Latifi me punonjësit e Administratës

Takimi i tretë i Kryetarit Latifi me punonjësit e Administratës

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, së bashku me nënkryetarin, Fatmir Iska dhe Drejtoreshën e Drejtorisë së Administratës së Përgjithshme, Saranda Sallteku kanë mbajtur takimin e tretë për vitin 2019 me punëtorët e Administratës komunale. Gjatë takimit ata folën për mbarëvajtjen e punës në Komunë, duke falënderuar të gjithë punonjësit për angazhimin dhe bashkëpunimin e tyre, si dhe kërkoi që përkushtimi të jet edhe më i madh në vazhdim në dhënien e shërbimeve karshi qytetarëve. Po ashtu, Kryetari Latifi kërkoi që të respektohet orari i punës, i cili është obligim ligjor dhe që buron nga kontrata, si dhe të gjithë punëtorët e Administratës të përdorin kartelën e identitetit-vijueshmërisë.

Kontrolloni gjithashtu

Takohen kryetarët e dy komunave, Deçanit dhe Plavës ,rruga Deçan-Plavë cilësohet te jetë projekt shekullorë dhe vepër jetësorë

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj me bashkëpunëtorë dhe zyrtar të Ministrisë së Infrastrukturës, ...